Ibland är det vad det verkar.

(leloveimage.blogspot.com)
Naiv betyder godtrogen, blåögd och okomplicerad. Är det inte något åt det hållet livet borde få lov till att vara? Sedan när blev det dåligt att vara naiv? Var det när någon sårade en gång på gång och man tappade hoppet? Var det när man insåg att det finns människor som faktiskt har totalt onda avsikter? Men visst vi ogillar och kanske till och med hatar dessa människor. Människor har inte rätt till att såra en, skada en eller önska en allt skit i världen. Även när vi kanske som mest förtjänar det har de för tusan ingen rätt. Och dessa människor som gör oss så illa att det gör ont. Ont djupt där inne. De människor som får oss till att sitta och hata. Får oss till att skrika. Får oss till att gråta. Får oss till att se dåliga sidor i andra människor. Får oss till att tappa hoppet för dem. Hoppet för oss. För allt. Det är för människor som dessa som vi förlorar våra liv. Är det värt att hata eller kanske man har rätt till att bli naiv igen och älska. Inte älska de som sårat oss, men alla de andra. De nya människorna vi möter. Alla har ett förflutet, men det är när vi låter det bli vår framtid som vi förlorar våra liv.
~Sara~

Garden State

Kärlek, kärlek, kärlek till denna film. Så enkel, så sann, så vacker. Så många filmer man ser fyllda med ren skit. Sen ser man plötsligt en sådan här och blir alldeles upp-över-öronen kär, sedan inser man att det är den enda filmen som verkligen handlar om livet. Tragiskt, men så oerhört magiskt. Det är som John Lennon en gång sa: "Life is what happens to you while you're busy making other plans.". Livet är inte vad man tvingas önska att det är: en sockersöt dröm. Livet är den enda verkligheten och när allt kommer omkring är verkligheten det enda man önskar att man får leva i. Utan sorg, ingen glädje. Utan misslyckanden, ingen chans att lyckas. Utan död, inget liv. Mycket sorg, men desto mer glädje!!

En helt underbar låt: Little Joy – How To Hang A Warhol
~Sara~

Sommarhus ~ försommarmys

Om inget annat dyker upp bär det om bara några timmar av mot sommarhuset. Har inte spenderat en stund där sedan 17-års festen förra sommarn och det känns riktigt härligt att få komma tillbaka. Packlistan är inte lång: dator, internet, hårddisk, kamera, iPod, Linas kvällsbok, BON magazine, raggsockar, bikini och en superstor supermysig tröja att få flytta in i för några dagar. Dock åker religionsbok, mattebok och historialäxa också med, men där uppe med en stor kopp av lust & fägrings te från Kobbs blir det trots allt njutbart.
Långa hundpromenader till sjön, sitta på bryggan och mysa, äta choklad och sova så djupt att blott jag själv kan väcka mig.
(fashiongonerogue.com)
~Sara~

Factory girl ~ Edie Sedgwick

Måste, måste, bara måste få se den igen. Har i princip glömt allt, förutom 'grund handlingen'. Men Hayden är så himla fin. Sexigast nånsin i Rayban! Och Sienna är så vacker och inspirerande. Dock en mycket tragisk film. Hoppas att den ger mig vad jag minns.
~Sara~

Frida Gustavsson för BON magazine

bon fall10 Frida Gustavsson & Melissa Tammerijn by Andreas Sjodin for <em>Bon International</em> Summer 2010
bon fall2 Frida Gustavsson & Melissa Tammerijn by Andreas Sjodin for <em>Bon International</em> Summer 2010
bon fall3 Frida Gustavsson & Melissa Tammerijn by Andreas Sjodin for <em>Bon International</em> Summer 2010
bon fall8 Frida Gustavsson & Melissa Tammerijn by Andreas Sjodin for <em>Bon International</em> Summer 2010
bon fall9 Frida Gustavsson & Melissa Tammerijn by Andreas Sjodin for <em>Bon International</em> Summer 2010
(fashiongonerogue.com)(imageshack.us)
Frida Gustavsson inspirerar. Så himla vackra fotografier.
Fotograf: Andreas Sjödin
~Sara~

Dans Le Futur ~ i framtiden


(etc-alltherest.blogspot.com)

Mina ögonlock var tyngda med bly
Mitt hjärta i diffusa bitar av avsky
Han bar mitt hjärta i sin fina hand
Tog kniven och drog en djup rand
Jag lät blodet rinna under 100 dar
Lät andra se all den missär jag var
Apati och tomhet fyllde varje del av mig
Solen kittlade och då behövde jag inte dig
Nu bubblar sockerdricka i mitt hjärta
Jag har släppt dig och all min smärta
Inga ord, tårar ska här nämnas om dig
Du var min kille och jag var din tjej
Bara en del, ett kapitel av mitt liv
Nu är du någon annans tidsfördriv
~Sara~

RSS 2.0